Zoeken

Onze EFWEX-stand draaide vierkant!

/ Categories: Nieuws
Onze EFWEX-stand draaide vierkant!

De beroepsvereniging Dé Parketplaatsers was dit jaar ook van de partij op de European Floor & Wall Exhibition (EFWEX). Wie aan de ingang een blik naar links wierp, kreeg meteen de parketkubussen en de berkentoonbank in het oog. 

Of Dé Parketplaatsers de mosterd bij Picasso haalden? Nee, de meester-schilder van het kubisme lag niet aan de basis van de stijlvolle parketkubussen die je kon bewonderen op de stand van de beroepsvereniging. “We zochten een blikvanger die vakmanschap uitstraalt, maar toch gemakkelijk te vervoeren is. Je moet voor zo’n beurzen ook wat aan de praktische kant van het verhaal denken”, glimlacht voorzitter Johan Vandenbergh.

BERKENSTAMMEN

Een opvallende toonbank die steunt op verschillende kronkelende berkenstammen maakte de stand af. Daar stelden Dé Parketplaatsers de nieuwigheden van hun sponsors voor. “De meesten staan hier ook op de beurs, maar we willen via deze weg toch nog onze dankbaarheid voor hun
sponsoring benadrukken”, zegt Vandenbergh.

De volgende beurs waar Dé Parketplaatsers aanwezig zullen zijn, is de Dag van de Afwerking. Ook daar zal je de parketkubussen kunnen bewonderen. “De Dag van de Afwerking staat nu al met stip in onze agenda genoteerd. Hopelijk kunnen we daar veel vakmensen overtuigen van onze werking”, besluit Johan Vandenbergh.

Vorig artikel Dé Parketplaatsers ontvangt Europees parlementslid
Volgend artikel Parketprojecten gezocht!
Print

Agenda

OVER ONZE VERENIGING

Dé Parketplaatsers vzw is de beroepsvereniging voor de professionele parketplaatser in Vlaanderen. Wij bieden al 15 jaar dienstverlening en exclusieve voordelen aan onze leden. Ook verdedigen we de belangen van de parketsector
Meer informatie

LID WORDEN?

Voor een vast jaarlijks bedrag geniet u van onze dienst- verlening. Wij verlenen advies vanuit onze lokale kantoren en bieden u ongeziene kortingen en tal van andere voordelen. Dé Parketplaatsers maakt deel uit van de Confederatie Bouw, waardoor u meteen ook lid wordt van de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.


Al-15-jaar-partner (2)636310536049608131