Zoeken

Dienstverlening

Eén lidmaatschap voor meerdere organisaties

Dé Parketplaatsers maakt deel uit van de Confederatie Bouw, de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector. Een lidmaatschap bij ons maakt u dus ook automatisch lid van de Confederatie Bouw, de Vlaamse Confederatie Bouw, de Confederatie Bouw in uw provincie en de beroepsfederatie Confederatie Bouw – Vlaamse Schrijnwerkers.

Zo worden u belangen op verschillende niveau’s verdedigd en kunnen we een optimale dienstverlening aanbieden. Ons secretariaat en dat van uw lokale Confederatie Bouw zijn echter uw eerste aanspreekpunt. Zit u met vragen? Stel ze aan ons! Wij kennen u op verschillende vlakken helpen.

Onbeperkt advies

Als lid betaalt u jaarlijks een vast bedrag, waarvoor u een onbeperkte dienstverlening krijgt. U kan dus altijd en in alle situaties op onze hulp rekenen, zonder extra betalingen. Twijfel dus nooit om contact op te nemen met ons secretariaat of dat van uw lokale Confederatie Bouw.

Administratieve info

U bent op zoek naar de juiste documenten en adviezen om uw bedrijfsadministratie in orde te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé Parketplaatsers beschikken over een uitgebreide databank met alle relevante informatie en documenten voor aannemers. Enkele voorbeelden:

– Juridische informatie en advies
– Alle informatie met betrekking tot vergunningen en erkenningen
– Hulp bij onbetaalde facturen
– Info over premies en subsidies
– Modeldocumenten voor offertes, verkoopcontracten
– En nog veel meer!

U heeft als lid van onze federatie toegang tot de databank met al deze documenten via de volgende link: Overzicht administratieve documenten en adviezen

Technische info

Indien u met technische vragen zit, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze technische experts lossen graag uw probleem op of verwijzen u door naar de afdeling Technisch Advies van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Wij werken nauw samen met het WTCB en zetelen ook in het Technisch Comité voor Houten Vloerbekleding.

Activiteiten

Als beroepsvereniging weten we als geen ander dat onze kracht in het netwerk van leden en fabrikanten ligt. Daarom brengen we jullie graag samen om bij te leren of om te netwerken. Dé Parketplaatsers organiseert op geregelde tijdstippen activiteiten of infoavonden. Denk maar aan de interieuravonden, onze voorjaarsdrink, de familiedag en de gratis vakbeurs Dag van de Afwerking.

Gezocht, maar de juiste informatie niet gevonden? Geen probleem! Bij ons geniet u als lid van een onbeperkte dienstverlening. Neem contact met ons op via ann.cassauwers@confederatiebouw.be of 02 545 57 57.

LID WORDEN?

Voor een vast jaarlijks bedrag geniet u van onze dienst- verlening. Wij verlenen advies vanuit onze lokale kantoren en bieden u ongeziene kortingen en tal van andere voordelen. Dé Parketplaatsers maakt deel uit van de Confederatie Bouw, waardoor u meteen ook lid wordt van de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.