Zoeken

Lid worden

Het vervelende papierwerk, een doolhof van regels, aanpassingen in de wetgeving en problemen als oneerlijke concurrentie of wanbetalers. Na een lange dag werken zijn dat niet de zorgen waarmee je thuis wil komen. Gelukkig kan Dé Parketplaatsers, een beroepsvereniging die samenwerkt met de Confederatie Bouw, u helpen. Wij beschikken over de nodige kennis en documentatie om u voor de volle 100 procent te ondersteunen.

Informatie en hulp verlenen

De Confederatie Bouw bewijst iedere dag zijn nut voor meer dan 15.000 leden uit de bouwsector. Wij helpen bouwbedrijven met specifieke vragen en beschikken in iedere provincie over een lokaal kantoor. Hier kan u steeds met uw vragen terecht bij onze specialisten.

De sector ondersteunen en verenigen

De Confederatie Bouw organiseert opleidingen, infoavonden, beurzen en netwerkevenementen. De bouwsector staat niet stil, waardoor bijscholing een noodzaak is. Onze leden krijgen voordelige kortingen op de deelnameprijzen!

Belangen verdedigen van de sector

Wij verdedigen de belangen van de sector bij de politici. Uw zorgen of de pijnpunten van de sector: we kaarten ze aan op Vlaams, federaal en Europees niveau. Samen staan we sterker!

GRIJP DEZE UNIEKE KANS EN SLUIT U NU AAN. UW BIJDRAGE IS BOVENDIEN 100% FISCAAL AFTREKBAAR!

Heeft u nog vragen?

Kijk hier voor meer informatie

LID WORDEN?

Voor een vast jaarlijks bedrag geniet u van onze dienst- verlening. Wij verlenen advies vanuit onze lokale kantoren en bieden u ongeziene kortingen en tal van andere voordelen. Dé Parketplaatsers maakt deel uit van de Confederatie Bouw, waardoor u meteen ook lid wordt van de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.