Zoeken

Kom gratis naar Dag van de Afwerking!

Kom gratis naar Dag van de Afwerking!

De Dag van de Afwerking, die dit jaar op woensdag 28 oktober plaatsvindt, staat al jaren bekend als één van de best verzorgde vakbeurzen voor de afwerkingssector. Meer dan 120 standhouders met verschillende nieuwigheden, een gratis walking dinner en een gemoedelijke sfeer zorgen dat u optimaal contacten kan leggen met bestaande of nieuwe zakenpartners. Bovendien is er ook weer een demonstratiehal, want vakmanschap leert men al doende.  

Ongewijzigde succesformule
Ook dit jaar blijft de beurs trouw aan de gekende formule. Op een overzichtelijke oppervlakte tonen meer dan 120 standhouders hun nieuwste producten. Zij staan verdeeld in drie verschillende zones. Er is een gedeelte voor de schilders en de plafonneerders, eentje met betrekking tot vloeren en een zone voor de vakmannen die onder BEWAP vallen. De bezoeker loopt niet verloren, maar vindt per beroepstak dus nuttige informatie en producten.

Gratis eten en drinken 
Bovendien kunnen eten en drinken op deze beurs niet ontbreken. Ook nu zal er een gratis walking dinner zijn voor de aanwezigen. Zo staan er drie centrale buffetten in de expositiehallen voor overheerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en dessert. Ook de drank is volledig gratis voor de bezoekers. “We willen de vakmensen eens goed in de watten leggen en een positief klimaat creëren om nieuwe contacten te leggen. Dat gaat niet zo vlot met een lege maag”, lacht BEWAP-voorzitter Roger Bruyns. Samen met de Confederatie Afwerking organiseert BEWAP namelijk deze vakbeurs.

Goede bereikbaarheid

De expohallen liggen aan het kruispunt van de E40 en de Brusselse Ring. Daarnaast beschikt de Brussels Kart Expo over een betaalde parking (6 euro) met meer dan 2.000 plaatsen. De bezoeker kan dus zonder zorgen in de nabijheid van de beurshallen parkeren.

Enkel voor professionals

Deze vakbeurs is enkel toegankelijk voor de professionals uit de afwerkingssector. Op die manier bereiken de standhouders een geïnteresseerde en goed afgebakende doelgroep. “Wij willen de vakmensen uit de afwerkingssector op hun beurt ondersteunen door hen een exclusieve beurs aan te bieden. Daar zijn we als organisatoren toe verplicht. BEWAP en de Confederatie Bouw Afwerking ondersteunen als beroepsfederaties namelijk de afwerkingssector en al haar actoren. Deze beurs is hiervan een erg goed voorbeeld”, licht Roger Bruyns toe.

Schrijf u gratis in via: www.dagvandeafwerking.be

Volgend artikel Vraag raad aan de Parketdokter!
Print

LID WORDEN?

Voor een vast jaarlijks bedrag geniet u van onze dienst- verlening. Wij verlenen advies vanuit onze lokale kantoren en bieden u ongeziene kortingen en tal van andere voordelen. Dé Parketplaatsers maakt deel uit van de Confederatie Bouw, waardoor u meteen ook lid wordt van de grootste werkgeversorganisatie van de bouwsector.